Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact24 Septembrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Maslu de obşte- Hitiaş 18 nov. 2007
Administrativ-bisericescÎn data de 18 noiembrie 2007 la ceas de seară, P. On. Ioan Cerbu, protopopoul Lugojului alături de P.C. Adrian Avram de la parohia Sâlha şi P.C. Alin Ţenche de la parohia Sârbova, a participat la Taina Sfântului Maslu oficiată la biserica ortodoxă română din Hitiaş.

La sfârşitul slujbei, P.On. Ioan Cerbu a rostit un cuvânt de învăţătură în care i-a îndemnat pe credincioşii prezenţi să fie statornici în rugăciune aşa cum Sfântul Apostol Pavel evocă în epistola I către Tesaloniceni capitoul 5 versetul 16: „Bucuraţi-vă pururea. Rugaţi-vă neîncetat.”

În acelaşi timp părintele protopop şi-a exprimat atât bucuria reîntâlnirii cu credincioşii dar şi dorinţa de a veni cât mai des în parohia de care îl leagă amintiri frumoase, făcând referire la data de 18 iulie 2004 când a avut loc binecuvântarea bisericii oficiată de către Preasfinţia Sa Lucian Lugojanu, zi de mare bucurie şi sărbătoare .

După rostirea cuvântului de învăţătură credincioşii au fost unşi cu untdelemn sfinţit mergând către casele lor mai înălţaţi duhovniceşte.