Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact24 Septembrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Seri de rugăciune- Ghizela
Administrativ-bisericescÎn perioada 17 –25 noiembrie 2007, în filia Ghizela din Protopopiatul Lugoj au avut loc seri de rugăciune la care au participat mai mulţi preoţi din cuprinsul Protopopiatului Lugoj.

Astfel, începând cu seara de Duminică 17 noiembrie, s-a oficiat Taina Sfântului Maslu la care au participat preoţii: Constantin Cocioba (Şanoviţa), Tiberiu Brestoviceanu (Paniova), Iosif Negrei (Secaş), Marius Ţîrlui (Topolovăţul Mic), Daniel Otescu (Belinţ), Rafail Mutrescu (stareţul mănăstirii Petroasa Mare).

În fiecare seară, din cursul săptămânii, s-a oficiat slujba Vecerniei în cadrul căreia s-a rostit câte un cuvânt de învăţătură de către preoţii invitaţi. Au participat preoţii: Mircea Crâsciu (Belinţ), Pamfil Radu (Centre Găvojdia), Marius Oroian (Chizătău), Adrian Avram (Sâlha); Sâmbătă seara la Vecernie a participat P.On. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului care a susţinut o cateheză cu tema „Sfânta Liturghie”.

Îndemnăm şi celelalte parohii din cuprinsul Protopopiatului, să organizeze astfel de întruniri şi seri de rugăciune, acum în Postul Crăciunului, perioadă în care colindele ne vestesc că se va naşte Mântuitorul Hristos, care vrea ca fiecare creştin să se împărtăşească de bucuria naşterii Sale pe pământ.