Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact24 Septembrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Concert coral extraordinar - 10 dec. 2007
Anunţuri Biserica ortodoxă română „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj are bucuria de a găzdui în data de 10 decembrie orele 18:00, Concertul coral extraordinar, din cadrul proiectului radiofonic „Ziua specifică de Crăciun” – Stagiunea euroradio 2007-2008, susţinut de corul „Ion Vidu” al Casei de Cultură din Lugoj dirijat de maestrul Remus Taşcău.

Concertul se va desfăşura sub organizarea Societăţii Române de Radiodifuziune – Radio România Muzical şi va fi preluat de 25 de radiodifuziuni membre ale Uniunii Europene de radio. Câteva dintre ţările participante la acest proiect şi în care se va difuza concertul, sunt: Grecia, Finlanda, Belgia, Islanda, Estonia, Letonia, Germania, Bulgaria, Suedia, Portugalia, Polonia, Slovenia, Cehia, Spania, Danemarca şi Canada.

Este, deci, o mare bucurie pentru biserica "Adormirea Maicii Domnului" că poate găzdui un astfel de concert care va răsuna în aproape toată lumea, aceasta fiind încă o dovadă a faptului că Lugojul a fost, este şi va rămâne un focar de cultură şi tradiţie muzicală românească.

Invităm să participe la acest concert, pe toţi cei care doresc să-şi înalţe sufletele pe armoniile angelice ale corului „Ion Vidu” din Lugoj.