Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact17 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Lansare de film - pelerinaj în Ţara Sfântă
CulturalÎn după amiaza zilei de vineri 18 aprilie 2008, în sala de specatole a Teatrului Municipal "Traian Grozavescu" din Lugoj a avut loc lansarea şi prezentarea documentarului"Pelerini români în Ţara Sfântă" aparţinând părintelui consilier Ionel Popescu, de la Arhiepiscopia Timişoarei.

Timp de 2 ore cei prezenţi la lansare au urmărit cu foarte mult interes desfăşurarea documentarului, prezentat într-o formă de profesionalism, atât în ceea ce priveşte montajul cât şi lectura.
"Pelerini români în Ţara Sfântă" prezintă cronologic cele mai importante obiective vizitate de către pelerinii români, începând cu locurile în care s-a născut şi propovăduit Sfântul Ioan Botezătorul până la locul unde a avut loc înălţarea la cer a Mântuitorului Hristos.

Cei care doresc procurarea dvd-ului, informăm că acesta se află la pangarul de lumânări de la biserica "Adormirea Maicii Domnului" sau la magazinul de obiecte bisericeşti situat vizavi de biserică.

Revizionarea documentarului"Pelerini români în Ţara Sfântă" se va face în Vinerea Mare, seara, după slujba Deniei Prohodului Domnului, în biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Lugoj.