Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact17 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Numire şi instalare de preot
Administrativ-bisericescLuni 16 iunie 2008 de sărbătoarea Sfintei Treimi, a avut loc instalarea noului preot în parohia Sârbova, protopopiatul Lugoj.

La eveniment a participat PO Ioan Cerbu, protopopul Lugojului care a oficiat alături de noul preot Sfânta Liturghie după care a avut loc evenimentul instalării prin înmânarea Sfintei Evanghelii, a Sfintei Cruci precum şi a cheii bisericii. În cadrul Sfintei Liturghii cuvântul de învăţătură a fost rostit de către PO Ioan Cerbu care a scos în evidenţă învăţătura despre lucrarea Sfintei Treimi în istoria mântuirii.

Au luat parte credincioşi ai parohiei Sârbova precum şi rudenii şi prieteni apropiaţi ai noului preot. Credincioşii parohiei şi-au întâmpinat noul preot cu multă dragoste şi bucurie în suflete.

Preotul Petru Ioan Botoş, originar din parohia Jdioara, este absolvent şi licenţiat al Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie din Timişoara, promoţia 2003, este căsătorit şi tatăl a unei fetiţe.

Îi dorim o activitate pastorală cât mai rodnică în slujba lui Dumnezeu şi a oamenilor, preoţie curată alături de îndemnul protopopului din cuvântul de instalare, citând din I Timotei, cap. 4, v.5 „slujba ta fă-o deplin”.

Vezi mai multeimagini