Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact17 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Preasfinţitul Siluan la Lugoj
CulturalMiercuri 12 noiembrie Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” împreună cu Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” din Lugoj au avut bucuria de a-l avea ca oaspete pe Preasfinţitul Siluan episcopul Gyulei din Ungaria, însoţit de preoţi şi consilieri.

Programul a constat în oficierea slujbei Vecerniei începând cu orele 17:30 unde Preasfinţia Sa a rostit un scurt cuvânt de învăţătură, după care oaspeţii s-au deplasat în sala festivă a Colegiului „Iulia Haşdeu” unde a avut loc o dezbatere cu tema „Legătura dintre şcoală şi biserică”. Aici au luat cuvântul pentru început, organizatorii acestui eveniment în frunte cu domnul profesor Vasile Gondoci- responsabil al Cercului de religie din Lugoj, apoi s-a dat cuvântul Preasfinţitului Siluan care a îndemnat pe elevii prezenţi şi nu numai, să păstreze o relaţie cu Dumnezeu prin rugăciune şi prin participarea la slujbele Bisericii, totodată exprimându-şi bucuria de a fi prezent pentru prima oară în Lugoj.

La final corul Ligii Tineretului împreună cu câteva grupuri vocale ale celor două Colegii din Lugoj, au intonat cântece cu caracter religios.