Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact24 Septembrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Întrunire pe grupe - Buziaş 22 II 2009
Administrativ-bisericescDuminică 22 februarie 2009 a avut loc întrunirea pe grupe de parohii organizată de data aceasta la biserica ortodoxă cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Buziaş, în prezenţa unui număr mare de credincioşi.

Slujba Vecerniei a fost oficiată de soborul de preoţi format din: P. On. Ioan Cerbu protopopul Lugojului, P.C. Ioan Carebia – parohul bisericii, P.C. Mircea Maier – parohia Buziaş II, P.C. Nicolae Cherlea – parohia Bacova, P.C. Ovidiu Cucec – parohia Blajova, P.C. Ionuţ Cristea – parohia Duboz, P.C. Romeo Dumitraşcu – parohia Niţchidorf, P.C. Nicolae Nichita Coroiu - pensionar.

Cateheza duminicală cu tema „Epistolele Noului Testament” a fost susţinută de Preacurecnicul părinte Ionuţ Cristea de la parohia Duboz.

La sfârşit, P.On. Ioan Cerbu i-a lăudat duhovniceşte pe credincioşii care au participat la frumoasa rugăciune de seară, îndemnându-i să stăruie în credinţa ortodoxă şi în relaţia cu Dumnezeul Cel Atotiubitor, mai ales că intrăm într-o perioadă de pregătire duhovnicească în care ne curăţim sufletele pentru a întâmpina aşa cum se cuvine Marele Praznic al Învierii Domnului.

La rândul său, P.C. Ioan Carebia a mulţumit preoţilor şi credincioşilor prezenţi în parohia păstorită de preacucernicia sa.