Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact17 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Taina Sfântului Maslu la parohia Păru
EvenimenteDuminică 12 decembrie orele 15:00 în biserica parohiei Păru a fost oficiată Taina Sfântului Maslu.
Parohii vacante
Administrativ-bisericescPe temeiul hotărârii Consiliului eparhial din 2 decembrie 2010, facem cunoscută vacantarea următoarele posturi vacante de preot:
Slujiri de praznicul Sfântului Nicolae
EvenimenteDuminică 5 decembrie, în ajunul praznicului Sfântului Nicolae, în biserica parohiei Belinţ a fost săvârşită Taina Sfântului Maslu. Data respectivă a coincis şi cu calendarul întrunirilor pe grupe de parohii din Protopopiatul Lugoj.
Taina Sfântului Maslu la parohia Hitiaş
EvenimenteÎn după-amiaza zilei de marţi 30 noiembrie, de praznicul Sfântului Apostol Andrei, în biserica parohiei Hitiaş a fost săvârşită Taina Sfântului Maslu.
Taina Sfântului Maslu la parohia Oloşag
EvenimenteÎn Duminica a XXX –a după Rusalii, începând cu ora 13:00 în biserica parohiei Oloşag, protopopiatul Lugoj, a fost săvârşită Taina Sfântului Maslu. Soborul de preoţi a fost format din : P.On. Ioan Cerbu protopopul Lugojului, Pr. Constantin Ciurel – preot paroh, Pr. Petru Pârvoni – parohia Herendeşti, Pr. Florin Predescu – parohia Criciova şi diacon Cristian Cerbu – parohia „Adormirea Maicii Domnului” Lugoj.
Taina Sfântului Maslu în parohia Bacova
EvenimenteDuminică 21 noiembrie începând cu orele 17:00 în biserica parohiei Bacova, protopopiatul Lugoj, s-a săvârşit Taina Sfântului Maslu de obşte, la care au participat credincioşi ai parohiei şi din împrejurimi.
Binecuvântarea bisericii din Sinersig
EvenimenteDuminică 26 septembrie a.c. a avut loc binecuvântarea lucrărilor de reparaţii exterioare la biserica parohiei Sinersig, protopopiatul Lugoj.

Hramul bisericii ucrainene din Lugoj
EvenimenteCredincioşii ucraineni din Lugoj au sărbătorit duminică, 25 iulie, hramul Bisericii „Sfântul Volodemer” din municipiul de pe Timiş. Cu acest prilej, credincioşii ucraineni au aniversat şi 20 de ani de la înfiinţarea Parohiei Ortodoxe Ucrainene din Lugoj.
Festival de cântare religioasă
CulturalDuminică 4 iulie a.c. parohia „Învierea Domnului” din Lugoj a aniversat un an de la sfinţirea bisericii de către Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Cu această ocazie reprezentanţii parohiei în colaborare cu Asociaţia OPIDUS şi cu Primăria Lugoj au organizat un festival concurs de cântare religioasă, la care au participat mai multe formaţii corale.
Conferinţă preoțească
CulturalLuni 17 mai în sala de şedinţe a Protopopiatului din Lugoj a avut loc conferinţa preoţească din protopopiatul Lugoj. Din partea Centrului eparhial a participat Preasfinţitul Paisie Lugojanul, episcop – vicar însoţit de Preaonoratul părinte inspector Marius Sfercoci.
Concert coral « Ion Vidu » 11 aprilie 2010
CulturalCa în fiecare an, în Duminica Tomii Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj este gazda tradiţionalului concert pascal oferit de corul „Ion Vidu” al Casei de Cultură dirijat de maestrul Remus Taşcău.
Pagina 2 din 14 < 1 2 3 4 5 > >>