Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact17 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Binecuvântarea bisericii din Balinţ 11 nov 2007
Administrativ-bisericescÎn data de 11 noiembrie 2007 în Duminica a 25-a după Rusalii a avut loc binecuvântarea bisericii ortodoxe române din localitatea Balinţ. Slujba de binecuvântare a fost oficiată de către Preasfinţitul Paisie Lugojanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei.
"Curiozităţile micilor creştini"
CulturalÎn ziua de vineri 9 noiembrie 2007 orele 11, clasa a III-a din cadrul Şcolii Generale Nr. 4 din Lugoj, având-o ca învăţător pe doamna Liliana Buzatu, a organizat o oră de comunicare religioasă avându-l ca invitat pe P.On. Ioan Cerbu, Protopopul Lugojului.
Hramul mănăstirii Pietroasa Mare 8 nov. 2007
Administrativ-bisericescÎn data de 8 noiembrie 2007 de sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, Mănăstirea Pietroasa Mare din Protopopiatul Lugoj şi-a serbat hramul.
Binecuvântarea bisericii din Herendeşti
Administrativ-bisericescÎn data de 4 noiembrie 2007, în Duminica a 22-a după Rusalii, a avut loc binecuvântarea bisericii din parohia Herendeşti Protopopiatul Lugoj. Slujba de binecuvântare a fost oficiată de către Preasfinţitul Paisie Lugojanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei fiind înconjurat de un sobor de preoţi în frunte cu P.On. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului.
Pagina 14 din 14 << < 11 12 13 14